Embedded Ansible - Service provisioning based on Ansible playbook stuck in check_completed state


#1

I activated the Embedded Ansible role on the lasted and freshly installed version of MIQ.
I have also added a public repository, all playbooks were discovered.

The issue, is when provisioning a simple service(create a new user on MIQ), the job is stucking in check_completed state and then just retrying endless.

I followed this tutorial:

My service is using exactly the same playbook as in the tutorial “create_user.yml” from this repository:

No errors in the evm.log or in the automation.log files.

Thanks in advance for your help.


#2

I see the following error on my aux_web container:
docker logs -tf awx_web
[error] 27#0: *193 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 172.17.0.1, server: _, request: “GET /api/v1/me HTTP/1.1”, upstream: “uwsgi://[::1]:8050”, host: “localhost:54321”

when I run nginx in the awe_web container:
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 0.0.0.0:8052 failed (98: Address already in use)
2018/03/11 12:29:16 [emerg] 106#0: still could not bind()
nginx: [emerg] still could not bind()

Is this a normal behaviour?